Adriana Bahmuţeanu, vizibil slăbită după intervenţia care i-a salvat viața: "Să arăt așa e mare lucru"

Adriana Bahmuţeanu, vizibil slăbită după intervenţia care i-a salvat viața: "Să arăt așa e mare lucru" © captura video

Adriana Bahmuţeanu a trecut printr-o intervenţie chirurgicală plină de riscuri săptămâna trecută. Vedeta a explicat cum se simte după operație și ce planuri de viitor are, în direct, în platoul emisiunii Xtra Night Show.  

"Aderenţele pe care le avea la defectele abdominale preexistente au făcut să se formeze ghemuri..intestinele s-au încurcat. Ar fi putut duce la deceS. O să facem şi kinetoterapie pentru că a trebuit să mişc muşchii drepţi, să-i repun la loc, să reformăm peretele abdominal interior!", a declarat medicul care a operat-o pe Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu își revine ușor, ușor după operație și se simte din ce în ce mai bine. Vedeta a fost la un pas de moarte, iar faptul că a făcut operația la timp i-a salvat viața.

"La o săptămână după o operație de șase ore să arăt așa e mare lucru. A durat atât pentru că a găsit o încurcătură de mațe. E ca atunci când faci ordine în dulap. Exista pericol de deces, norocul a fost că s-au întâlnit planetele. Am făcut 20 de operații cu anestezie totală. Copiii n-au venit la mine, nici n-am vrut asta. E un șoc pentru ei.", a mai spus Adriana Bahmuțeanu

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro