Mai știi cum arăta Adriana Bahmuțeanu acum 20 de ani? Imagine de colecție cu celebra jurnalistă

+3 click pentru
galerie

Mai știi cum arăta Adriana Bahmuțeanu acum 20 de ani? Imagine de colecție cu celebra jurnalistă © Facebook

Mai ții minte cum arăta Adriana Bahmuțeanu acum 20 de ani? Dacă nu, chiar celebra jurnalistă a avut grijă să le reîmprospăteze memoria celor curioși.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie de acum două decenii, unde apare alături de Victor Ciorbea.

În imagine, Adriana Bahmuțeanu are părul tuns scurt, poartă ochelari și este gătită ca de un eveniment cu fast. Putem spune chiar că pare extrem de serioasă și concentrată!

Probleme pentru Adriana Bahmuţeanu, după ce a fost operată

Adriana Bahmuţeanu trebuie să mai stea o săptămână doar în casă, până când va merge să îi fie scoase firele de la operaţie. În direct la Star Matinal, vedeta a vorbit despre perioada prin care trece.

„Mai am săptămână de cabana plăpumioara. De când am venit acasă, stau în casă, am ieşit de două, trei ori doar aşa, am fost la o emisiune, o dată la un control. E îngrozitor să stai în casă! E un fel de puşcărie de lux. Nu ai cum! Copiii ăştia care stau 100 de zile... îngrozitor (n.r. la dragoste fără secrete). Săptămâna viitoare abia îmi voi scoate firele. E groaznic să stai numai în casă.

A durat şase ore pentru că am avut complicaţii. În mod normal operaţia dura două ore şi jumătate. Avea încurcătură de maţe. Aveam aţă printre ele. A trebuit să pună totul în ordine”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest