"De azi stau legal la mine"! Decizie în cazul copiilor Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. VIDEO

"De azi stau legal la mine"! Decizie în cazul copiilor Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană © captura video

Judecătorii au luat o decizie importantă în privința copiilor Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. Vestea a fost dată în exclusivitate, la Agenția Vip!

Atât Silviu Prigoană, cât și Adriana Bahmuțeanu au avut intervenții telefonice în cadrul emisiunii, lămurind acest subiect.

"Eu încă n-am primit vestea. Am depus la instanță cererea de schimbare a domiciliului temporar, până la terminarea procesului, la mine. S-a dat vestea? Zice că rămân la mine? Este vorba doar despre domiciliu, nu despre custodie, e comună. Eu ce am depus în instanță sunt extrase de la Antena Stars și prietenul meu Capatos. Tot ce zis ea în emisiunile acestea, acestea au fost probele. Începând de astăzi copiii stau la mine legal vorbind.", a declarat Silviu Prigoană.

"Următorul proces, cel important este peste trei săptămâni. De patru ani nu s-a intersat de ei, nu înțeleg de ce acum. Am și niște probleme medicale și trebuie să fac și o intervenție chirurgicală serioasă. Nici măcar nu le permite copiilor să vorbească cu mine. Din moment ce eu ca părinte merg într-o instanță de judecată să îmi dea voie tatăl să merg la un control cu copilul, trăim în țara lui Papură Vodă. Eu i-am crescut patru ani cum am putut, acum să-i crească el cum știe. I-am văzut zece minute la un mall, m-am gândit la un moment dat să îmi iau zilele, dar am vrut să trăiesc pentru copiii mei.", a zis și Adriana Bahmuțeanu

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro