Ce se întâmplă între Dan Petrescu şi soţia sa? Adriana şi-a lăsat bărbatul şi a plecat într-o super vacanţă în Mauritius / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Ce se întâmplă între Dan Petrescu şi soţia sa? Adriana şi-a lăsat bărbatul şi a plecat într-o super vacanţă în Mauritius / GALERIE FOTO © Instagram

Noi ne luptăm cu temperaturile scăzute, iar alţii se relaxeaza la soare şi admiră peisaje superbe. Este şi cazul Adrianei Petrescu, care şi-a luat fetiţa şi împreună au dat fuga tocmai pe meleaguri africane, mai exact în Mauritius, unde timpul parcă se opreşte în loc. Peisajele îţi taie răsuflarea, iar nisipul fin îţi mângâie tălpile. Bine...nu ale noastre, ci ale doamnei Petrescu, care se bucură din plin de vacanţa de vis.

Ştim că soţia lui Dan Petrescu este o femeie care are grijă de felul în care arată, şi chiar dacă se afla în vacanţă, nu a renunţat la obceiurile alimentare sănătoase. Aşa că a ales să consume multe fructe şi legume. Iar dacă stăm să ne gândim bine, parcă o dimineaţa pe plaja, cu un pahar de smoothie revigorant nu sună deloc rău.

Iar dacă vorbim despre vacanţa perfectă, alegerea hotelului este extrem de importantă. Aşa se face că doamna Petrescu a ales unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, care se regăseşte şi în superba ţară insulară Mauritius. O singură noapte aici costă peste 1000 de euro, iar confortul şi...luxul sunt asigurate, potrivit Star Matinal de la Antena Stars.

Adriana Petrescu şi fiica au vizitat şi s-au bucurat de locurile cu privelişti incredibile, iar una dintre atracţiile principale este geoparcul cu pământ colorat, care te face să crezi că te afli într-o lume de basm. În plus, s-au bucurat şi de prezenţa simpaticelor maimuţe, care sunt extrem de prietenoase cu vizitatorii.

Şi dacă nu aţi rămas deja cu gurile căscate şi visaţi cu ochii deschişi la piesajele desprinse parcă dintr-un basm, staţi să vedeţi şi celebrele statuete de pe plajă. Iar dacă tot am pomenit de plajă, Adriana Petrescu a surprins nişte imagini de senzaţie pe timpul nopţii. Şi nu doar atât. Pentru că Adriana Petrescu şi-a etalat şi corpul bine lucrat în vacanţă, iar în galeria foto puteţi să urmăriţi mai multe imagini cu aceasta.

În plus, mulţi s-au întrebat de ce Adriana Petrescu a plecat în vacanţă fără soţul ei. Ei bine, nu vă speriaţi, pentru că nu este vorba despre nimic grav între ei, ci pur şi simplu Dan Petrescu nu a putut merge pentru că este ocupat cu echipa sa, CFR Cluj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest