Afacerile lui Mugur Mihăescu, la pământ din cauza coronavirusului. „Garcea” deține patru pub-uri în Capitală

Afacerile lui Mugur Mihăescu, la pământ din cauza coronavirusului. „Garcea” deține trei pub-uri în Capitală © vice.com

De când s-a lăsat de actorie, Mugur Mihăescu s-a concentrat mai mult pe afacerile sale. Deținător al patru pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei, este direct afectat de criza coronavirusului, care a dus la o scădere dramatică a numărului de clienți. Mai mult, dacă situația se va înrăutăți, astfel de localuri pot fi chiar temporar închise de Guvern.

Mugur Mihăescu a vorbit despre criza economică generată de coronavirus, care afectează pe toată lumea din industria în care activează. „Garcea” a mărturisit că este foarte îngrijorat și nu neagă că ar putea avea nevoie de ajutor.

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat actorul, pentru profit.ro.

Mugur Mihăescu: „Vor falimenta întâi afacerile mici”

Mai mult, Mihăescu are o perspectivă deloc îmbucurătoare despre evoluția acestei situații. Spune că niciun local nu poate rezista fără clienți mai multe luni consecutive. Prezice că vor falimenta întâi afacerile mici și că numeroși angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri.

„Gândiți-vă că vorbim de HoReCa, cel mai mare angajator din țară, după statul român. De cei 500.000 de oameni mai depind alți 2-3, pentru că și ei au familii, copii și părinți, așa că impactul pierderii locurilor de muncă va fi devastator”, a mai explicat Mugur Mihăescu, care avertizează că a doua mare grijă a oamenilor va fi că nu au cu ce să își întrețină familia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro