Se agravează starea de sănătate a Ronei Hartner: "Rugaţi-vă pentru mine în continuare"

Se agravează starea de sănătate a Ronei Hartner: "Vă rog să vă rugaţi pentru mine în continuare" © Captură video

În urmă cu puţin timp, artista Rona Hartner a anunţat, într-un live pe facebook, direct de pe patul de spital din Franţa unde se află operată, că nu va ajunge la concertul de la Sala Palatului, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 25 mai.

Din păcate, starea de sănătate a Ronei Hartner nu se îmbunătăţeşte de nicio culoare. Aceasta a început tratamentele cu citostatice şi a dezvăluit că nu se simte deloc bine, suferind nişte reacţii adverse care au tulburat-o destul de serios. În acest ritm, Rona nu va avea cum să ajungă la Bucureşti, pe 25 mai, urmând a rămâne sub atenta observaţie a medicilor.

Reamintim că Rona Hartner a fost diagnisticată cu cancer de colon în urmă cu câteva luni, iar în urmă cu o oră i-a fost descoperită şi o embolie pulmonară. Iată ce a spus artista, astăzi, în cadrul live-ului de pe facebook:

"Iarăşi vă sun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi... E clar... chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu", a declarat artista.


facebook whatsapp twitter pinterest