Al 11-lea copil al lui Nicolae Guță, apărut dintr-un accident? Cum a rămas, de fapt, Cristina însărcinată cu Edan

Al 11-lea copil al lui Nicolae Guță, apărut dintr-un accident? Cum a rămas, de fapt, Cristina însărcinată cu Edan © Arhiva

Nicolae Guță și Cristina au avut dintotdeauna o relație plină de urcușuri și coborâșuri și, cumva au reușit să treacă mereu peste încercări. Acum au o familie fericită și un băiețel de care sunt tare mândri.

Cristina l-a născut pe Edan în vara acestui an, iar de atunci relația lor s-a întărit și mai mult. Cu toate acestea,  puțină lume știe cum au luat Nicolae Guță și Cristina decizia de a deveni părinți. Pe vremea când încă erau în negocieri în privința împăcării, Cristina a rămas însărcinată în urma unui accident produs în momentele de pasiune pe care le împărtășeau.

Dorul era mare și pasiunea și mai mare, astfel că Nicolae Guță și Cristina nu au fost atenți, iar prezervativul s-a rupt. Virilitatea lui Nicolae Guță și-a spus cuvântul, iar cei doi au fost foarte încântați atunci când au aflat că vor deveni părinți. Manelistul a fost fericit să afle vestea că va avea al 11-lea copil cu cea mai importantă femeie din viața lui. 

Vrea să-i fie mireasă

În luna aprilie 2017, Nicolae Guță i-a spus Cristinei, mai romantic ca niciodată, că o vrea de soție, după ce i-a greșit de multe ori. I-a mai spus și că își dorește ca marea nuntă să aibă loc tot acum doi ani, să aibă mulți copii. Manelistul i-a promis, în schimb, că va fi soțul perfect, că nu o va mai agresa niciodată și că nici nu va mai călca strâmb. Tot în aprilie 2017 Cristina și Nicolae Guță au spus cel mai important ”DA” din viața lor, pecetluindu-și jurămintele făcute în fața ofițerului stării civile cu o sărutare apăsată și multe promisiuni de viitor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro