Albertina Ionescu, accident şocant în bucătărie: "A plesnit brusc"

+3 click pentru
galerie

Albertina Ionescu, accident şocant în bucătărie: "A plesnit brusc" © Instagram

Albertina Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din ţara noastră. Cu toate că are agenda plină datorită carierei, aceasta îşi face timp să gătească ori de câte ori este nevoie. Deşi este o bucătărească foarte pricepută, a trecut printr-un accident şocant.

Albertina Ionescu este o gospodină desăvârşită. Vedeta de televiziune a făcut o pasiune pentru gătit încă de când era mică. Totul a început cu o întâmplare, iar acum reuşeşte să facă orice preparat culinar.

”În copilărie îmi doream să mănânc fidea cu lapte, mămica avea foarte multă treabă şi mi-a zis să mă duc să îmi fac. A ieşit ceva delicios pentru mine şi a rămas desertul meu preferat, aşa a început totul”, a povestit Albertina Ionescu pentru OK!.

Frumoasa brunetă are o siluetă de invidiat. Pentru a se menţine, Albertina a scos din meniu zahărul şi sarea, respectând o dietă sănătoasă. “Încerc să mănânc cât mai puţin sărat şi cu cât mai puţin zahăr, exceptând weekendurile când mă răsfăţ, îmi permit acest lux. Am grijă să nu mai mănânc seara, cum făceam de obicei, când veneam de la serviciu şi devoram frigiderul”, a povestit Albertina pentru aceeaşi sursă.

Albertina Ionescu a tras o sperietură zdravănă

Albertina Ionescu a avut un moment de panică când din bucătărie s-a auzit un zgomot puternic. Accidentul a avut loc după ce vedeta a pregătit ceva la cuptor. “Mi-a plesnit geamul de la cuptor. Dimineaţa am copt ceva, l-am închis, dar s-a întâmplat ceva pe parcursul zilei. M-am gândit că pisicile mele au învăţat ceva karate şi au dat cuptorului o lăbuţă, pentru că a plesnit brusc, dar funcţionează în continuare”, a mai spus simpatica vedetă pentru sursa menţionată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro