Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu, pregătiţi să devină părinţi! Au spus adevărul: "O să mă descurc cu copilul"

+3 click pentru
galerie

Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu © Facebook

Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu au acordat un interviu în cadrul emisiunii "Răi da' Buni" în care au vorbit despre faptul că sunt pregătiţi să devină părinţi cât mai curând.

Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu sunt pregătiţi să devină părinţi, iar vedeta a mărturisit că a făcut în urmă cu două luni un test de sarcină pentru a fi sigură că nu este însărcinată. 

"Suntem la o gală unde se acordă premii. În mod frecvent mă calcă pe nervi mocangistele, nu suport... cu cât eşti mai urât ca om sau mai urâtă sau strâmbă, cu atât vrei să ieşi în evidenţă. Vii să îmi arăţi mie ororile pe care eu ar trebui să le îngurgitez. Eu nu consum nimic, dar să nu îi lăsăm pe cei care consumă să ne spună ce trebuie să purtăm... Este apanajul omului care nu are personalitate. Acum două luni am făcut ultimul test de sarcină, de fapt am făcut vreo 7... Soacra mea era cea mai bună şi mai caldă femeie." a relatat Oana Zăvoranu.

"Nu mă plictisesc niciodată cu Oana, sunt activ tot timpul, eu mă descurc cu ea, tot timpul găsesc o soluţie... problema e dacă o să mă descurc pe viitor, cu copilul. Este programat. Mamam mea ne veghează pe amândoi şi o să aibă grijă şi de nepoţelul ei pe viitor." a povestit Alex Ashraf. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în octombrie 2017. Soacra vedetei a murit tot în acel an, la numai 47 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro