Alex Bodi recunoaște că certurile cu Bianca Drăgușanu pot duce și la violențe: „Noi discutăm mai intens”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi recunoaște că certurile cu Bianca Drăgușanu pot duce și la violențe: „Noi discutăm mai intens” © Captură TV

Gata, ne-am lămurit: Bianca și Bodi nu s-au despărțit și de această dată. Tensiuni au existat, ce-i drept, dar se pare că există tensiuni cam la tot pasul, în relația celor doi.

Invitați la o emisiune TV, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au vorbit deschis despre problemele din relația lor, recunoscând și faptul că, în conflictele lor, se pot aprinde atât de tare încât lucrurile pot escalada spre injurii, urlete sau violențe.

„E foarte gelos. Dar, ei, nu chiar fără motiv”, a spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi, care susține că și Bianca este extrem de geloasă, a recunoscut că lucrurile pot fi „periculoase” între ei, atunci când se ceartă, comparând iubirea lor cu un incendiu.

„Nu intrăm în discuții, pentru că s-ar putea schimba vibe-ul emisiunii. Bianca? Trebuie să întrebi când nu e ea geloasă. (...) Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (...) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, a spus Alex Bodi.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest