Alex Bodi, deranjat de postările Biancai Drăgușanu de pe internet: ”S-o lase mai ușor”

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi deranjat de postările Biancai Drăgușanu de pe Instagram: ”S-o lase mai ușor” © captura foto

Alex Bodi a declarat în direct la Xtra Night Show că printre motivele de la care pornesc scandalurile în relația cu Bianca Drăgușanu se află și postările mult prea dese pe contul acesteia de Instagram. 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au parte de o relație tumultoasă, iar cei doi sunt implicați acum în scandalul momentului. Invitați în platoul Xtra Night Show, Alex Bodi a declarat că printre motivile pentru care cei doi ajung la scandal se află și rețele de socializare ale Biancăi. Bărbatul este deranjat de faptul că Bianca postează mult prea des pe Instagram: „Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci inteționat”, a spus acesta la Antena 1. Alex Bodi susține că și el postează pe Instagram fotografii cu cei doi, dar că Bianca uneori exagerează în privința acestui lucru. 

Totuși Bianca Drăgușanu i-a dat replica în direct, iar frumoasa blondă susține că rețele de socializare îi aduc lunar venituri de peste 10.000 de euro, iar faptul că trebuie să aibă foarte multe postări pe paginile sale de socializare reprezintă un contract pe care aceasta l-a semnat. ”Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri.”, a spus Bianca în direct la Xtra Night Show 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro