Cel mai mare regret al lui Alex Faur! Drama pe care nimeni nu a știut-o și care l-a marcat pentru totdeauna

+4 click pentru
galerie

Alex Faur, prietenul tuturor vedetelor s-a stins din viață la 40 de ani, la numai 3 săptămâni de când a aflat că suferă de o boală cruntă. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că mama „băiatului de oraș” a pierit în timp ce se afla într-o excursie, iar cel mai mare regret al lui Alex Faur a fost că nu a insistat mai mult...pentru a o salva de la destinul crunt pe care îl avea în față!

Alex Faur a iubit-o pe mama lui extrem de mult, iar faptul că aceasta a pierit într-o cumplită tragedie produsă acum câțiva ani l-a marcat pe Alex pentru totdeauna. 

Potrivit surselor in anturajul lui Alex Faur, se pare că mama lui a murit în urma unui cumplit accident de autocar și regretul lui Alex Faur a fost acela că nu și-a putut salva femeia care i-a dat viață, de la o asemenea tragedie. 

Cel mai mare regret al lui Alex Faur: Nu și-a putut salva mama de la moarte!

Mai exact, potrivit informațiilor oferite de surse din anturajul „băiatului de oraș”, acum câțiva ani, mama lui Alex Faur a murit în urma unei excursii cu autocarul pe care o făcea, o excursie organizată. Se pare că Alex Faur a insistat foarte mult să-i cumpere mamei sale un bilet de avion, însă aceasta a refuzat și a ales să se deplaseze cu autocarul. Mult timp după pierderea mamei sale, Alex Faur a avut un singur regret: acela că nu a insistat mai mult pentru a o covinge pe care care i-a dat viață că este mai bine să meargă cu avionul, decât cu autocarul. 

În excursia respectivă au murit numai câțiva oameni, printre care și mama lui Alex Faur. Acest lucru l-a marcat extrem de mult pe „băiatul de oraș”, iar imediat după cele întâmplate, s-a decis să meargă în Peru, să apeleze la niște tratamente tămăduitoare, la un fel de vraci de-al locului, mai spun surse din anturajul lui Alex Faur. Aceste tratamente videcătoare naturiste sunt extrem de recunoscute în zona Peru, iar Alex Faur susținea că viața lui s-a schimbat de atunci. Apelând la asemenea tratamente, ai o revelație și viața ți se schimbă, mai povestesc sursele. 

Vizita lui în Peru, marcată de pierderea mamei l-a făcut pe Alex Faur să-și schimbe viața, să nu mai meargă în club, să nu mai consume alcool, să fie mai liniștit. A început să aibă o viață sănătoasă, în ultimii ani de zile nu mai stătea prin țară, intrase în mai multe grupuri de elită. Stătea foarte mult în Liban. 

Din păcate, Alex Faur s-a stins rapid, la numai 40 de ani. Acesta a aflat acum 3 sptămâni că are o boală cruntă și din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să rămână în viață. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro