Cel mai mare regret al lui Alex Faur! Drama pe care nimeni nu a știut-o și care l-a marcat pentru totdeauna

+4 click pentru
galerie

Alex Faur, prietenul tuturor vedetelor s-a stins din viață la 40 de ani, la numai 3 săptămâni de când a aflat că suferă de o boală cruntă. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că mama „băiatului de oraș” a pierit în timp ce se afla într-o excursie, iar cel mai mare regret al lui Alex Faur a fost că nu a insistat mai mult...pentru a o salva de la destinul crunt pe care îl avea în față!

Alex Faur a iubit-o pe mama lui extrem de mult, iar faptul că aceasta a pierit într-o cumplită tragedie produsă acum câțiva ani l-a marcat pe Alex pentru totdeauna. 

Potrivit surselor in anturajul lui Alex Faur, se pare că mama lui a murit în urma unui cumplit accident de autocar și regretul lui Alex Faur a fost acela că nu și-a putut salva femeia care i-a dat viață, de la o asemenea tragedie. 

Cel mai mare regret al lui Alex Faur: Nu și-a putut salva mama de la moarte!

Mai exact, potrivit informațiilor oferite de surse din anturajul „băiatului de oraș”, acum câțiva ani, mama lui Alex Faur a murit în urma unei excursii cu autocarul pe care o făcea, o excursie organizată. Se pare că Alex Faur a insistat foarte mult să-i cumpere mamei sale un bilet de avion, însă aceasta a refuzat și a ales să se deplaseze cu autocarul. Mult timp după pierderea mamei sale, Alex Faur a avut un singur regret: acela că nu a insistat mai mult pentru a o covinge pe care care i-a dat viață că este mai bine să meargă cu avionul, decât cu autocarul. 

În excursia respectivă au murit numai câțiva oameni, printre care și mama lui Alex Faur. Acest lucru l-a marcat extrem de mult pe „băiatul de oraș”, iar imediat după cele întâmplate, s-a decis să meargă în Peru, să apeleze la niște tratamente tămăduitoare, la un fel de vraci de-al locului, mai spun surse din anturajul lui Alex Faur. Aceste tratamente videcătoare naturiste sunt extrem de recunoscute în zona Peru, iar Alex Faur susținea că viața lui s-a schimbat de atunci. Apelând la asemenea tratamente, ai o revelație și viața ți se schimbă, mai povestesc sursele. 

Vizita lui în Peru, marcată de pierderea mamei l-a făcut pe Alex Faur să-și schimbe viața, să nu mai meargă în club, să nu mai consume alcool, să fie mai liniștit. A început să aibă o viață sănătoasă, în ultimii ani de zile nu mai stătea prin țară, intrase în mai multe grupuri de elită. Stătea foarte mult în Liban. 

Din păcate, Alex Faur s-a stins rapid, la numai 40 de ani. Acesta a aflat acum 3 sptămâni că are o boală cruntă și din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să rămână în viață. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest