Alex Ioniţă a devenit tată. Soţia fotbalistului a născut un băieţel

+3 click pentru
galerie

Alex Ioniţă a devenit tată. Soţia fotbalistului a născut un băieţel © Instagram

Bucurie fără margini pentru Alex Ioniţă. Fotbalistul a devenit tată pentru prima dată. Frumoasa veste a fost dată chiar de soţia lui pe Facebook.

Ziua de 6 februarie va fi mereu una specială pentru tânărul fotbalist. Soţia lui l-a făcut tată şi i-a umplut sufletul de bucurie. Adriana a născut joi un băieţel perfect sănătos, iar totul a decurs foarte bine. La puţin timp după naştere, Adriana a vrut să fie chiar ea cea care împărtăşeşte bucuria cu prietenii săi virtuali.

Soţia lui Alex Ioniţă a postat o fotografie cu micuţul ei, realizată la doar câteva secunde după ce a venit pe lume. Adriana a adăugat şi un mesaj simplu, dar cu mare însemnătate.

''Mulţumesc, Doamne, pentru tot'', a scris soţia lui Alex Ioniţă pe Facebook. Aceasta nu a vrut să-i arate încă faţa copilului ei.

Alex Ioniţă a aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a băieţelului, iar în ultima perioadă a împărtăşit cu prietenii virtuli şi cu fanii tot mai multe imagini cu soţia sa însărcinată. Ba chiar cu o zi înainte ca Adriana să nască, Alex Ioniţă a postat o fotografie cu aceasta, în timp ce o sărută pe frunte şi îi ţine mâinile pe burtică.  

Iată că lucrurile îi merg bine lui Alex Ioniţă nu doar în viaţa personală, ci şi în cea profesională, pentru că în acelaşi timp când copilul lui se năştea, el semna un contract cu Astra Giurgiu, fiind împrumutat de CFR Cluj. 

''Multă baftă, Alexandru Ioniță!⁣ Cluburile CFR 1907 Cluj și Astra Giurgiu au ajuns la un acord privind împrumutul fotbalistului Alexandru Ioniță.⁣ Ioniță a sosit în Gruia în ianuarie 2018, chiar de la Astra Giurgiu și a bifat 40 de partide în tricoul ’alb-vișiniu’.⁣ Îi dorim multă baftă la noua sa echipă și cât mai multe realizări'', au transmis reprezentanţii lui CFR Cluj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro