Adio, Cristina Ich! Alex Pițurcă, în tandrețuri cu o blondină misterioasă

+3 click pentru
galerie

Adio, Cristina Ich! Alex Pițurcă, în tandrețuri cu o blondina misterioasă © Instagram

Nu mai e cale de întoarcere! Alex Pițurcă a reușit să treacă peste despărțirea de Cristina Ich și a revenit cu forțe proaspete. Fostul fotbalist a fost prezent într-un club de fițe din Capitală, dar nu singurel, ci însoțit de mai mulți prieteni și... o domnișoară misterioară.

Alex Pițurcă nu a vrut să o țină ascunsă pe blondina și a publicat mai multe imagini pe Instastory. Gesturile tandre și îmbrățișările i-au făcut pe mulți să se gândească dacă nu cumva ea este noua cucerire a lui Piți Junior.

Deși ne-am fi așteptat ca Alex Pițurcă să se întoarcă la fosta iubire Iulia Pârlea după despățirea de Ich, iată că Piți preferă mai mult blondele focoase.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit după ce au apărut mai multe imagini în care Angelina Jolie de România se săruta cu fostul iubit. "Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot...", a spus fostul fotbalist, pentru Spynews.ro.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro