Alex Popa, finalistul „Chefi la cuțite”, cuvinte surprinzătoare despre Dumitrescu și Scărlătescu: „Trebuie doar să fii atent”
Publicat pe 18.12.2019 la 14:28 Actualizat pe 18.12.2019 la 14:49
Una dintre marile revelații ale sezonului 7 „Chefi la cuțite” a fost Alexandru Popa, tânărul care a ajuns în finală, după ce a obținut nu unul, ci două cuțite de aur. Cu așa un potențial, este foarte probabil să auzim de el și în viitor, cu performanțe și mai mari. Nu zicem noi asta, ci chiar el!
Una dintre marile revelații ale sezonului 7 „Chefi la cuțite” a fost Alexandru Popa, tânărul care a ajuns în finală, după ce a obținut nu unul, ci două cuțite de aur. Cu așa un potențial, este foarte probabil să auzim de el și în viitor, cu performanțe și mai mari. Nu zicem noi asta, ci chiar el!
Chiar dacă nu a pus mâna pe marele premiu „Chefi la cuțite”, în valoare de 30.000 de euro, Alex Popa, concurent în echipa verde a lui Chef Bontea, are planuri mărețe pentru viitor.
„Spre bucuria mea, planurile de viitor deja au început să prindă contur. Creez și gătesc deja meniuri concept pentru diverse evenimente și mă bucur că așa am ocazia să le vorbesc oamenilor despre gust și despre ceea ce iubesc să fac”, a povestit Alexandru, conform a1.
Tânărul a adăugat că urmează chiar să lanseze un nou concept de desert din ciocolată, de cea mai înaltă calitate.
„La acest mic business „de familie” lucrez de aproape un an alături de Olivia, prietena mea și ideea a pornit de la nevoia noastră de a ne bucura de un desert la care să primeze gustul și nu cantitatea sau faptul că îți dă doar un sugar rush”, a mai spus Alexandru Popa.
Cât despre experiența din emisiune, a avut numai cuvinte de laudă. A spus și multe lucruri bune despre mentorul lui, Chef Bontea, dar și despre ceilalți doi chefi, pe care mulți i-ar fi considerat... inamici.
„Pe această cale vreau să le mulțumesc și lui Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu pentru că se învață la fel de multe lucruri și din confruntări. La Chefi la cuțite nu înveți neapărat numai de la omul care îți este Chef, ci și de la ceilalți. Trebuie doar să fii atent și deschis”, a mai spus Alexandru Popa.