Alex Velea, în lacrimi la Asia Express. Ce l-a făcut să plângă pe cântăreţ

+3 click pentru
galerie

Alex Velea, în lacrimi la Asia Express. Ce l-a făcut să plângă pe cântăreţ © Instagram

Asia Express, pe lângă faptul că este cel mai dur reality show de televiziune, difuzat de Antena 1, este şi o experienţă de neuitat. Vieţile celor 9 echipe care se vor întrece pe Drumul Comorilor vor fi schimbate complet, deoarece vor fi supuşi unor situaţii inedite. 

Chiar dacă participanţii credeau că ştiu la ce să se aştepte, privind ediţiile anterioare din faţa televizoarelor, se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg. Vedetele au avut parte de surprize nemaiîntâlnite, iar în multe cazuri emoţiile le-au copleşit. 

Alex Velea a trecut şi el prin seria încercărilor. În cadrul cursei, cântăreţul şi-a dezvăluit unul dintre cele mai sensibile puncte ale sale: copiii. Astfel, în fiecare casă în care era găzduit şi în care se aflau copii, vedeta a preferat să stea ore în şir cu cei mici pentru a se juca împreună, decât să se odihnească. Artistul i-a bucurat pe copii cu cântecele sale şi cu personalitatea sa jovială. Alături de cealaltă jumătate a echipei, Mario Fresh, i-a învăţat pe cei mici diverse chestii, aducându-le zâmbetul pe buze.

Celebrul cântăreţ a trecut prin emoţii puternice. Cel mai afectat a fost în cadrul unei misiuni din suburbiile din Filipine. Alex Velea a fost marcat de condiţiile de viaţă în care trăiau copiii din aceste zone, alături de părinţii lor. Vedeta nu şi-a mai putut stăpâni efectiv emoţiile şi a fost impresionat până la lacrimi de viaţa pe care o duc acei oameni.

Deşi se află într-o competiţie şi timpul este foarte preţios pentru rezolvarea misiunilor, Alex a petrecut minute bune în compania celor mici, oferindu-le câte o îmbrăţişare caldă sau jucându-se. 

La Asia Express vor participa 9 perechi de vedete, determinate să câştige. Acestea sunt: Adda și soțul ei, Cătălin, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Ristei și fratele lui, Dan, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Velea și Mario Fresh, Nico și fiica ei, Alexandra, Speak și iubita lui, Ștefania, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Maria Buză și Lia Bugnar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro