Alex Velea, probleme cu autostopul în Asia Express! "Am o față mult prea agresivă"

+3 click pentru
galerie

Alex Velea, probleme cu autostopul în Asia Express! "Am o față mult prea agresivă" © Instagram

Alex Velea și Mario Fresh au pornit în aventura vieții lor. Cei doi participă la noul sezon al emisiunii Asia Express și sunt hotărâți să câștige. Însă socoteala de acasă nu prea se potrivește cu realitatea din Filipine, mai ales că cei doi erau învățați cu un anumit confort.

Alex Velea mărturisește că cel mai greu i-a fost în privința autostopului, una dintre cerințele competiției, însă nici cu mâncarea nu s-a împăcat foarte bine. Obișnuit să mănânce foarte sănătos și să facă sport în fiecare zi, astistul a fost nevoit să mănânce alimente străine, care nu îi sunt deloc pe plac. "Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit", a declarat Alex Velea, potrivit Viva!

Alex Velea: "E foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina"

Totodată, Alex Velea spune că nici cu autostopul nu i-a mers prea bine, din cauza faptului că are o față prea agresivă, însă a încercat să fie prietenos și să oprească mașinile pentru a ajunge în locațiile respective. Artistul și-a pus de multe ori întrebarea: De ce sunt aici?, dar nici gând să renunțe la premiul cel mare de 30.000 de euro.

"Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina. Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie… Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele.", a mai spus Alex Velea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro