Alex Velea se reinventează non-stop! Şi-a tras o nouă frizură

Alex Velea se reinventează non-stop! Şi-a tras o nouă frizură © Instagram

Artistul Alex Velea se reinventează pe zilnic! Nu se simte cu adevărat liniştit dacă nu mai adaugă puţin "piper" în viaţa sa. Evită, pe cât posibil, să intre în rutina cotidiană!

Cel mai probabil, nici Alex Velea nu mai ştie exact numărul tatuajelor de pe corp, însă cât de curând se va acoperii cu totul. Fiecare are o însemnătate apare, indiferent de dimensiunile lor. Şi nu are gând să se oprească prea curând.

De asemenea, are o plăcere nebună să-şi lase podoaba capilară pe mâna celor mai inventivi hairstilişti de la noi, care reuşesc de fiecare dată să-i ofere olteanului un nou aspect, o nouă aură. Dacă ieri postase pe contul personal de Instagram o fotografie în care avea părul lung, dat pe spate, în stil "eminescian", dar cu o influenţă futuristică, astăzi Alex Velea a schimbat abordarea.

De data aceasta, soţul Antoniei a optat pentru o coafură mai atipică, rar întâlnită pe la noi. Creţulin, în două culori, negru şi galben pui, Alex Velea reuşeşte din nou să fie unic. De data aceasta, artistul şi-a salutat familia "GoldenBoy Society", o creaţie în care a strâns laolaltă cei mai talentaţi tineri artişti ai momentului, printre ei Lino Golden şi Mario Fresh.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro