Alex Velea sau Abi Talent? Cui îi ia partea Cristina Pucean, în scandalul momentului

+4 click pentru
galerie

Alex Velea sau Abi Talent? Cui îi ia partea Cristina Pucean, în scandalul momentului © Instagram

Au trecut deja câteva săptămâni de când a izbucnit scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent. Nu doar că a stârnit foarte multe reacții din partea opiniei publice, dar a împărțit și vedetele din showbiz-ul autohton în două tabere.

După ce Velea și Abi și-au declarat război pe rețelele de socializare, tot mai multe vedete au început să iasă la rampă și să își arate susținerea pentru unul sau pentru altul. Cea mai recentă poziție adoptată în acest sens a fost a Cristinei Pucean, cea zisă și dansatoarea preferată a maneliștilor.

Cui îi ia partea Cristina Pucean

De foarte multe ori, Cristina Pucean intră în dialog deschis cu admiratorii ei și nu se ferește nici de întrebările mai incomode. De data asta, dansatoarea a fost dispusă să adopte o poziție publică în scandalul momentului.

Un internaut i-a scris blondei: „Abi sau Alex Velea? Ești super frumoasă și talentată și te admir mult.”

Răspunsul Cristinei Pucean a venit prompt: „Velea, clar.”

Iată, așadar, că Cristina Pucean i-a luat partea lui Alex Velea în scandal, exact ca și multe alte vedete. Înaintea ei, Carmen de la Sălciua, de exemplu, a scris un mesaj dur la adresa lui Abi Talent, pe care l-a criticat că nu arată respectul cuvenit artiștilor cu vechime în breaslă.

Ieri, ironii i-a adus și Mihai Bendeac, iar înaintea lui, Mircea Badea a făcut tot felul de comentarii ironice la adresa lui Abi Talent, în timpul emisiunii sale de la Antena 3.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro