Fata lui tata îşi face de cap în trafic. Alexandra Becali a încălcat nestingherită regulile de circulaţie / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fata lui tata îşi face de cap în trafic. Alexandra Becali a încălcat nestingherită regulile de circulaţie / VIDEO © Instagram

Face ce face şi fata lui tata iese de fiecare dată în evidenţă. După ce, zilele trecute, ne-a uimit cu super vacanţa de care s-a bucurat pe tărâm american, acum, Alexandra Becali este din nou în atenţie. Doar că, din păcate pentru ea, nu cu vreun lucru de marcă.

Alexandra Becali a încălcat regulile de circulaţie

Pentru că, nu-i aşa, are balta peşte, Gigi Becali a decis să le facă pe plac cu tot ce au vrut fetelor sale. Ce-i drept, şi acestea sunt fete cuminţi, astfel că merită tot ce este mai bun din partea părintelui lor. Astfel, Alexandra Becali a visat la o maşină de lux, pe care tatăl său i-a adus-o imediat la scară. Aceasta nu se sfieşte să-şi etaleze autovehiculul pe străzile din Bucureşti, însă cam uită de regulile de circulaţie, pare-se.

Alexandra Becali s-a filmat astăzi în timp ce conducea şi se afla în maşină. Chiar dacă nu se deplasa cu viteză mare, din cauza traficului aglomerat, Alexandra Becali tot a încălcat legea intrată recent în vigoare.

Astfel, regulile de circulaţie spun că conducătorul auto nu are voie să folosească telefonul mobil în timpul mersului, ci doar atunci când staţionează, ceea ce nu este cazul Alexandrei Becali.

Norocul ei a fost, însă, că Poliţia nu era prin zonă, astfel că şi-a continuat drumul nestingherită. La fel ca ea, foarte multe vedete de la noi se filmează în timp ce sunt la volan, ignorând regulile şofatului.

Alexandra Becali s-a despărţit de iubit

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-a întors recent din vacanţa pe care a petrecut-o peste Ocean, în speranţa de a-l uita pe Mihnea Grigoriu, care a lăsat-o pentru Denisa Hodișan, cu care şi-a oficializat deja relaţia pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro