A fost părăsită pentru o ispită, iar acum a plecat din România. Cum trece Alexandra Becali după despărţirea de iubit

+4 click pentru
galerie

A fost părăsită pentru o ispită, iar acum a plecat din România. Cum trece Alexandra Becali după despărţirea de iubit © Instagram

A fost părăsită pentru o ispită, iar acum a plecat din România. Alexandra Becali vrea să arate că nu suferă după despărţirea de iubit şi a decis să pună stop vieţii cotidiene şi să plece peste hotare.

Alexandra Becali, vacanţă peste Ocean

Predestinaţi sau nu pentru sfârşit, Alexandra a fost părăsită, la câteva zile după nunta surorii sale. Dacă Teodora Becali s-a căsătorit și are deja o lună de când s-a stabilit la casa ei, nu același lucru se poate spune despre Alexandra Becali. Fata lui Gigi Becali ar fi fost părăsită de iubit, iar motivul ar fi fost o "ispită" care și-ar fi băgat coada în relația lor, potrivit Antena Stars.

Eh, şi ce doctor poate fi mai bun decât o vacanţă pentru deconectare? Zis şi făcut. Ca să nu se mai gândească la fostul iubit care acum şi-a oficializat relaţia pe Facebook cu o altă tânără, bruneta care i-a sucit minţile, Alexandra a plecat în America. Că vorba aceea, nu degeaba i se spune "ţara tuturor posibilităţilor", numai bine...iată şi oportunitatea de a-l uita pe fostul iubit. 

Şi a reuşit să îl uite, iar acolo se plimbă de dimineaţa până seara şi se răsfaţă cu delicatese fine. Gigi Becali a avut grijă ca fata sa să nu sufere după despărţirea de iubit, astfel că i-a dat câţiva bani de buzunar şi a trimis-o unde i-a poftit sufletul. Şi cum Alexandra Becali a bifat mai toate destinaţiile din Europa, a decis ca de această dată să meargă nici mai mult nici mai puţin decât în America.

Fostul iubit, trecut controversat 

În 2018, la scurt timp după ce tânărul a fost surprins în ipostaze tandre cu Alexandra Becali, Mădălina Enache se lăuda pe internet cu buchet de flori primit chiar de la... el!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro