Alexandra Dinu, transformare completă! Cum arată blondina la 16 ani de la divorţul de Adi Mutu

+3 click pentru
galerie

Alexandra Dinu, transformare completă! Cum arată blondina la 16 ani de la divorţul de Adi Mutu © Instagram

Alexandru Dinu este considerată una dintre cele mai frumoase femei, având un succes colosal în Italia, locul unde este stabilită şi în prezent. La 16 ani de la divorţul de celebrul fotbalist Adrian Mutu, blondina este de-a dreptul superbă.

Cu toate că a fost scurtă, Alexandra Dinu şi Adi Mutu au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi s-au căsătorit în 2001, iar din rodul iubirii lor a reieşit Mario, băieţelul pe care cei doi îl au împreună. La nici trei ani de la căsnicie, presa vuia despre divorţul pe care aceştia îl anunţaseră. 

Certurile, geloziile, neînţelegerile i-au făcut pe cei doi să pună punct căsniciei care părea că va ţine toată viaţa. Celebrul fotbalist nu era deloc încântat de meseria Alexandrei de la vremea respectivă, aceasta fiind solicitată mereu să meargă în cadrul unor evenimente, timpul cu soţul devenind unul insuficent.

Anii au trecut şi cei doi şi-au văzut de propria viaţă. Adrian Mutu este la a treia căsnicie şi este în al noulea cer. Nici Alexandra nu se lasă mai prejos, fiind stabilită în Italia. Frumoasa blondină duce o viaţă de lux şi trăieşte exact cum a vrut dintodeauna. Se pare că totul răul a fost spre bine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro