Bombă la „Insula Iubirii”! Una dintre cele mai focoase ispite a fost cerută de soție: „Da!”

+3 click pentru
galerie

Bombă la „Insula Iubirii”! Una dintre cele mai focoase ispite a fost cerută de soție: „Da!” © Instagram

Bombă la „Insula Iubirii”! Alexandra, una dintre cele mai focoase ispite și fosta iubită a lui Aurel a fost cerută de soție de către iubtul ei, Mădălin, într-un cadru extrem de romantic. 

A suferit, a îndurat multe, dar acum este cea mai fericită! Alexandra, noua ispită de la „Insula Iubirii” a fost cerută de soție de iubitul ei, Mădălin și a împărtășit vestea cu toți fanii ei, de pe Instagram. Într-un cadru romantic, Alexandra a primit un inel superb, iar Mădălin, iubitul ei, a primit cel mai frumos răspuns din partea blondinei care s-a iubit cu Aurel. Evident, acesta a fost pozitiv!

Alexandra, la „Insula Iubirii” pentru a-i da o lecție lui Aurel

Luni, Alexandra a venit în calitate de ispită pentru Aurel, dar misiunea celei care s-a iubit cu acesta nu este deloc una ușoară. Alexandra vrea să-l pună la încercare pe concurent și să-i dea o lecție din care să învețe că nu este bine să-și bată joc de oamenii din viața lui. 

„Prezența mea ar trebui să nu-l afecteze, să nu-l impresioneze. Să trec pe lângă el ca o fantomă. De-abia aștept. 
O să fie foarte greu, mai ales că nu mă atrage comportamentul lui să merg spre el. Eu deja m-am gândit la câte ceva, câteva cuvinte pe care să i le spun. Dacă va pica în ispită voi avea grijă să-i spun că nu e bine să te joci cu sufletele, că roata se întoarce. Dacă el învață lecția asta, s-ar putea să fie ok pe viitor. Are 26 de ani, face 27 anul ăsta, ar fi timpul să se maturizeze. M-am gândit la tot ceea ce mi-ar putea zice el, să mă provoace”
 a spus Alexandra, la „Insula Iubirii”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro