Alexandra Ungureanu are probleme grave de sănătate. Abia acum şi-a făcut curaj să vorbească. "Caut soluţii"

+3 click pentru
galerie

Alexandra Ungureanu are probleme grave de sănătate. Abia acum şi-a făcut curaj să vorbească. "Caut soluţii" © Instagram

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Frumoasa cântăreaţă le-a bucurat sufletele fanilor săi, ani la rândul cu melodiile sale, însă în ultimul timp a intrat, parcă, într-un con de umbră. Fanii aşteaptă veşti de la ea, însă artista le pregăteşte mari surprize începând cu anul viitor.

Până atunci, însă, Alexandra Ungureanu se preocupă de partea personală. Artista a fost mereu destul de reticentă în ceea ce priveşte viaţa sa personală, însă acum şi-a făcut curaj să vorbească. Alexandra Ungureanu are o relaţie nouă, însă totul este la început de drum, iar aceasta nu vrea să-şi facă planuri, ci lasă viaţa să o surprindă.

Şi aşa cum spuneam, în ultimul timp, Alexandra Ungureanu s-a axat mai multe pe viaţa personală, din cauză că artista se confruntă cu probleme de sănătate.  Artista s-a luptat timp de doi ani cu o boală autoimună. Alexandra Ungureanu a avut nişte chisturi la ochi, care obturează canale şi care erau foarte dureroase. Artista a fost sfătuiă de medic să se opereze, însă în cele din urmă aceasta a refuzat, iar soluţia i-a fost oferită tot de un coleg de scenă. Acesta i-a spus că trebuie să ignore problema pe care a avut-o, ceea ce s-a şi întâmplat, iar totul s-a rezolvat de la sine.

Acum, din păcate, Alexandra Ungureanu se confruntă cu o altă problemă. Artista are endometrioză. Aceasta este o boală destul de gravă, care poate duce chiar la infertilitate. În plus, este o afecţiune dureroasă, iar Alexandra Ungureanu a început deja să caute medici în acest sens, pentru a se vindeca.

"N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluţii, cred că este una dintre afecţiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că şi corpul uman se transformă în direcţia asta. Dar există soluţii, există şi copii abandonaţi", a spus Alexandra Ungureanu, potrivit Ciao.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro