Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Marele actor a ajuns la Terapie Intensivă

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Marele actor se află la Terapie Intensivă © arhivă

Celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns în stare gravă la spital! Totul s-a întâmplat după o bună perioadă în care acesta s-a simțit destul de slăbit din punct de vedere al sănătății, iar acum a acuzat stări de rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. 

UPDATE

Potrivit surselor www.spynews.ro, Alexandru Arșinel a avut, ieri, o tensiune de 22 și ceva, a chemat ambulanța, i s-a dat un medicament și după ce a luat acest medicament efectiv a avut o cădere, dimineața a fost la soție la spital, acolo unde nu l-a recunoscut pe cel care se ocupă de tratamentul soției sale. A fost ținut în spital, avea tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate și în această dimineață a început să fie bine. Medicii au vrut să-l țină în spital, însă Alexandru Arșinel și-a dorit să plece acasă, potrivit surselor spynews.ro. 

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Marele actor s-a simțit rău timp de mai multe zile  și a fost internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor care au făcutl totul pentru a-i stabiliza starea. Din fericire, actorul se simte mai bine acum și a fost externat, dar cu toate acestea, mâine va merge din nou la medic, pentru a se asigura că totul este bine. 

Alexandru Arșinel are probleme grave de sănătate: "Iau 20 de pastile pe zi"

Actorul Alexandru Arșinel a împlinit de curând 80 de ani și spunea, în urmă cu o lună, că nu stă foarte bine cu sănătatea.

"Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi", a povestit actorul, potrivit click.ro.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro