Alexandru Arșinel, intervenție în direct, după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu l-am recunoscut pe fiul meu”

Alexandru Arșinel, intervenție în direct, după ce a ajuns de urgență la spital © Antena Stars

Alexandru Arșinel a oferit primele declarații la TV, după ce a trecut printr-o cumpănă de care n-a știut nimeni. Marele actor a mărturisit că a trecut printr-un episod extrem de neplăcut, care a dus chiar la pierderi de memorie.

Problemele de inimă s-au agravat pentru Alexandru Arșinel, care a petrecut noaptea trecută în spital. Marele artist a intrat în direct la „Răi da Buni” și a spus cu gura lui prin ce a trecut.

„Sunt colegi care la vârsta asta își permit să nu lucreze. Am avut on episod din ăsta care e neplăcut, din cauza unui episod de dinainte cu o noapte. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Și medicii mi-au recomandat un medicament și eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă. A fost o deshidratare și tot odată o anulare a sărurilor necesare presiunii pentru inimă. Și, uita așa, ce presa inima în creier, n-a mai ajuns. (...) Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. A fost o cădere de tensiune și, odată cu ea, pistoanele din ea nu-și mai făceau treaba. Nu mai pompau suficient oxigen acolo unde trebuie. Am rămas azi-noapte în spital și, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, de urgență la spital

A fost la spital la soția lui, dar a fost externat. Alexandru Arșinel a fost la spitalul Bagdasar, pentru că îi scăzuse tensiunea. Totul s-a întâmplat ieri, atunci când marele actor a fost internat de urgență. Din fericire, starea de sănătate nu i-a pus probleme așa că a putut să fie externat azi. Mâine, Alexandru Arșinel urmează să meargă din nou la medic.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin”, a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro