Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, jefuiți în mijlocul nopţii. "Cel mai terifiant e că s-a întâmplat cu noi toți în casă"

Alexandru Ciucu, jefuit în mijlocul nopţii. "Cel mai terifiant e că s-a întâmplat cu noi toți în casă" © Instagram

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au fost atacaţi de hoţi. Infractorii au pătruns în casă în toiul nopţii, au luat obiecte de valoare şi i-au speriat teribil pe cei doi soți.

Alexandru Ciucu și soția lui, Alina Sorescu, au fost prădați de hoți în mijlocul nopții. Cei doi au descoperit șocați dimineață că le lipsesc mai multe tablouri de valoare. Incidentul a fost cu atât mai înfiorător cu cât toată familia se afla în casă, astfel că s-au temut pentru viețile lor. 

"Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau...nu îmi dau seama. A fost un moment foarte...şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros.", a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars. 

Totodată, Alexandru Ciucu este hotărât să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca astfel de incident să nu se mai întâmple niciodată. Creatorul de modă a crezut că locuința lor este destul de bine păzită, însă iată că infractorii au reușit, cumva, să pătrundă în casă și să îi păgubească. 

"Absolut, luăm deja măsuri în sensul ăsta. Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă.", a mai spus Alexandru Ciucu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro