Replici acide la „Dragoste fără secrete”, între Mădălin și Alexandru, după ce s-a aflat de relația ascunsă a Nicoletei: „Îmi asum, am greșit”

+3 click pentru
galerie

Replici acide la „Dragoste fără secrete”, între Mădălin și Alexandru, după ce s-a aflat de relația ascunsă a Nicoletei: „Îmi asum, am greșit” © captură video

După ce a ieșit la iveală faptul că Nicoleta a avut o relație cu Alexandru înainte de emisiunea „Dragoste fără secrete”, cei doi bărbați, Mădălin și Alexandru și-au aruncat replici dure, în direct. 

Nicoleta se pare că a avut o relație cu Alexandru înainte de începerea emisiunii „Dragoste fără secrete”, iar acum totul s-a întors împotriva ei. Fostul iubit, dar și actualul partener din competiție, Mădălin și-au aruncat replici dure unul altuia, asumându-și, pe rând, vina. Mai mult, Mădălin a mărturisit că fix relația controversată dintre Nicoleta și Alexandru l-a făcut să inre în concurs. 

„Nu știți cât s-a rugat fetița asta de mine să intru cu ea în emisiune. Nu mă comport în niciun fel. Eu nu mă bag peste tine, dacă Nicoleta a zis că a avut o relație cu tine...Noi a vorbit și înainte și ți-am zis foarte clar. Spune-i Nicoletei că nu-ți pasă de ea, ci doar de Mădălina. Tu nu știi să alegi o femeie, ești ba cu una, ba cu alta! Ai amăgit-o și i-ai zis că după emisiune o să fiți împreună. Tu vrei să-ți faci o imagine de afemeiat, eu am venit să-mi fac o imagine de băiat bun. Că voi aveți o relație sau nu aveți, e vina ei, că minte și nu știe să-și asume lucruri! Eu vreau să arăt lumii cine este Nicoleta și ce face Nicoleta. Dacă nu ești sincer ca persoană, pentru mine nu exiști” a spus Mădălin, iritat de cele întâmplate. 

Nici Alexandru nu s-a lăsat mai prejos și a încercat cumva să-i explice lui Mădălin că socotelile lui sunt demult încheiate cu Nicoleta, iar femeia care îl interesează acum este Mădălina, actuala lui parteneră la „Dragoste fără secrete”.

„Eu am încheiat totul cu ea, nu mi se pare normal să te porți așa cu ea! E o fată, frate...Nu trebuie să te comporți atât de urât cu ea. Tu trebuie să înțelegi un lucru și toată lumea. Eu înainte să ajung aici am vorbit cu Nicoleta, i-am explicat în toate modurile posibile...Acum, vezi tu, nu am ami avut timp, pur și simplu să-i ascult părerea, nu am avut niciun contact, nu am crezut că face chiar atât de urât. Eu am încheiat orice subiect, eu acum sunt cu Mădălina, cu ea vreau să continui și tu, personal...Eu am impresia că tu nu ești destul de matur. Poate lucrurile astea le faci din gelozie. Mădălina vreau să fie viitorul meu! Sunt bărbat, îmi asum, am greșit...Nu sunt însurat!” a spus Alexandru, lui Mădălin. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest