Alexandru Mitriţă s-a pus la casa lui. Fotbalistul s-a căsătorit astăzi! Primele imagini de la nuntă / FOTO

+4 click pentru
galerie

Alexandru Mitriţă s-a pus la casa lui. Fotbalistul s-a căsătorit astăzi! Primele imagini de la nuntă / FOTO © Instagram

Zi mare pentru Alexandru Mitriţă. Fostul jucător al oltenilor s-a căsătorit. Alexandru Mitriţă a decis să se pună la casa lui, astfel că şi-a luat inima în dinţi şi s-a căsătorit civil cu Alesia.

Alexandru Mitriţă şi Alesia au o relaţie de mai mult timp, iar în luna februare a acestui an, fotbalistul şi-a cerut iubita în căsătorie. Alături de un buchet de flori imens, Alexandru Mitriţă i-a achiziţionat iubitei sale şi inelul mult visat. De fapt, mai mult decât visat, pentru că fotbalistul a scos bani grei din buzunare pentru bijuteria pe care a aşternut-o pe inelul partenerei sale.

Alexandru Mitriţă nu s-a uitat deloc la bani, iar singurul său scop a fost acela de a-şi face iubita fericită. Şi chiar a reuşit, pentru că Alesia nu a pierdut ocazia să se laude pe reţelele sociale cu darul primit din partea iubitului.

Acum, cei doi au decis să se pună oficial la casa lor, astfel că ziua de astăzi nu va fi uitată niciodată. Este ziua în care Alesia a devenit doamna Mitriţă, spre bucuria prietenilor şi a familiei.

De altfel, cea care a dat vestea este chiar Alina Andreea, fosta iubită a lui Cristi Manea. Alesia şi Alina Andreea sunt prietene bune, astfel că cea din urmă nu putea lipsi într-o zi atât de importantă pentru prietena ei.

"Casă de piatră, Alesia și Alexandru Mitriţă! Vă mulțumesc că ați fost mereu lângă mine. Vă iubesc!", este mesajul transmis de prietena miresei pentru proaspeţii căsătoriţi.

Alesia şi Alexandru Mitriţă sunt împreună de mai mult timp, tânăra fiindu-i aproape iubitului ei în orice moment din viaţă. De cealaltă parte, putem să spunem că fotbalistul o duce excelent pe toate planurile. După transferul de la CS Universitatea Craiova la New York City cariera sa a început să strălucească din ce în ce mai mult. Fireşte, acest lucru nu era posibil dacă Mitriţă nu avea parte de susţinerea morală a celei care astăzi i-a devenit soţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro