Drama unui celebru interpret de muzică populară. Din casa lui nu a mai rămas nimic, după ce a izbucnit un incendiu

+3 click pentru
galerie

Drama unui celebru interpret de muzică populară. Din casa lui nu a mai rămas nimic, după ce a izbucnit un incendiu © Facebook

Alexandru Pătraşcu, un artist extrem de cunoscut de la noi din lumea muzicii populare a trecut printr-o adevărată dramă. Acesta și-a găsit casa mistuită de flăcări, după ce un incendiu puternic a izbucnit din cauza firelor din spatele unei canapele. 

Fiul "adoptiv" al Mariei Ciobanu s-a ales cu locuinţa în care stă cu părinţii săi mistuită, după ce i-a luat foc. Iadul a pornit în locuinţa sa din cauza unui scurt circuit la firele din spatele canapelei. Alexandru Pătraşcu a povestit totul despre drama pe care a trăit-o, la „Agenția VIP”, în urmă cu ceva timp, atunci când locuința lui a fost cuprinsă de flăcări. 

"Da, eram cu prietena mea Laura Bondari la un eveniment privat şi au început să sune prieteni de-ai mei, vecini ca să-mi spună şi am crezut că e o glumă. Am ajuns repede în Bucureşti şi vreau să vă spun că ce am văzut eu, nu doresc la nimeni. (...). Am salvat câteva cămăşi tradiţionale, iar când am venit şi am intrat în casă, încă mai dădeau cu apă pe pereţi şi am leşinat. (…). Au fost afectaţi şi vecinii mei de perete", a povestit Alexandru Pătraşcu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Alexandru Pătraşcu e un tânăr cântăreţ de muzică populară. El a crescut în casa Mariei Ciobanu, iar Ionuţ Dolănescu l-a ajutat foarte mult în viață. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro