Alex, tânărul care l-a pozat în momente intime pe Răzvan Ciobanu, explică totul. "Lucrurile trebuie să fie exagerate"

Alex, tânărul care l-a pozat în momente intime pe Răzvan Ciobanu, explică totul. "Lucrurile trebuie să fie exagerate" © Foto: Instagram

Răzvan Ciobanu a publicat, la un moment dat, mai multe imagini controversate pe reţelele sociale. Acum, după moartea designerului, bunul său prieten, Alexandru Zainea, cel care a făcut şi pozele, de altfel, a ţinut să vorbească.

Alexandru Zainea a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că cei doi au realizat acele imagini pentru au vrut să fie ceva uimitor, nemaivăzut, asta pentru că banalitatea nu este băgată în seamă.

"Ne ştim de şase ani, când eu mi-am făcut un studio. El a venit într-o noapte să ia de la mine nişte stendere şi de acolo am început să lucrăm. El m-a şi descoperit ca şi talent. Răzvan m-a ajutat foarte mult cu tot ce înseamnă industria modei. O să-i mulţumec în fiecare moment. 

Din punct de vedere al creaţiei sunt lucruri foarte normale în domeniul artistic. Dacă lucrurile nu sunt exagerate nu sunt luate în calcul. Urma să terminăm expoziţia foto, filmase în urmă cu o lună de zile interviul frumos cu Lorena Buhnici pentru că voiam să-i fac o surpriză", a spsu Alexandru Zainea, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest