S-a vehiculat că s-au despărţit, iar acum totul e clar. Alexia Eram a spus adevărul despre relaţia cu Mario Fresh

+3 click pentru
galerie

S-a vehiculat că s-au despărţit, iar acum totul e clar. Alexia Eram a spus adevărul despre relaţia cu Mario Fresh © Foto: Instagram

După ce Alexia Eram şi Mario Fresh au fost separaţi o bună bucată de vreme pentru că artistul a fost implicat într-un proiect tv, în jurul relaţiei lor a început să se vehiculeze că lucrurile nu stau atât de bine precum par.

Ei bine, Alexia Eram a decis să pună punctul pe i şi să spună tot adevărul despre relaţia cu Mario Fresh. Şi vă putem spune că veştile sunt cum nu se poate mai bune şi mai frumoase despre ei.

Alexia Eram şi Mario Fresh nu s-au despărţit, ba chiar sunt mai fericiţi ca niciodată şi se iubesc ca în prima zi. Pentru că weekendul acesta se împlinesc doi ani şi opt luni de când cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiica Andreei Esca a scris un mesaj plin de emoţie şi de iubire pe reţelele sociale pentru băiatul care i-a furat inima, semn că totul merge excelent între ei, lucru care nu face decât să ne bucure.

CITESTE SI: Mario Fresh, despre zvonurile despărțirii de Alexia Eram: "Îți faci filme bune, filme proaste"

"La sfârşitul fiecărei luni care trece şi sunt alături de tine mă face să mă gândesc cât de norocoşi suntem că ne-am găsit şi că împărtăşesc toate momentele alături de tine. Te iubes ❤️ #2anisi8luni", a scris Alexia Eram despre Mario Frsh.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro