Alexia Eram și Mario Fresh, gesturi tandre, în văzul tuturor. Au dat frâu liber sentimentelor de față cu toată lumea!

+3 click pentru
galerie

Alexia Eram și Mario Fresh, gesturi tandre, în văzul tuturor. Au dat frâu liber sentimentelor de față cu toată lumea! © Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai stabile cupluri și chiar dacă nu sunt la vârsta maturității, cei doi demonstrează că sentimentele nu au nevoie de vârstă pentru a fi exprimate. 

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram este extrem de îndrăgostită și nu ratează nicio ocazie de a-i arăta acest lucru iubitului său, Mario Fresh. Mai mult, cei doi nu se feresc nici în fața fanilor, căci de curând au postat o fotografie emoționantă cu ei, pe Instagram. 

Îmbrăcați elegant, prezenți la un eveniment de fițe din Capitală, Alexia Eram și Mario Fresh au atras toate privirile cu ținutele lor, dar detaliu care i-a făcut pe toți să-și dea coate a fost iubirea lor, dar și gesturile tandre, afișate în văzul lumii! Așa se face că Alexia Eram și Mario Fresh s-au pozat într-o ipostază care dezăluie faptul că în secundele ce au urmat, s-a produs un sărut de toată frumusețea între cei doi! Fanii au fost în extaz să-i vadă atât de îndrăgostiți și au înroșit butonul de like. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro