Bat clopote de nuntă în showbiz? Mario Fresh și Alexia Eram spun totul despre relația lor: „Nici nu vă gândiți, niciunul dintre voi” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă în showbiz? Mario Fresh și Alexia Eram spun totul despre relația lor: „Nici nu vă gândiți, niciunul dintre voi” VIDEO © captură video

Toată lumea s-a gândit că relația lor nu va merge la distanță, dar ei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Mario Fresh și Alexia Eram își fac planuri de nuntă și se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. 

Într-un interviu acordat pentru Star Matinal, Alexia Eram a spus totul despre relația ei cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a povestit ce anume îi lipsește cel mai mult atunci când se află în Londra, dar și cum se vede mireasă. 

„Părinții mei au fost destul de stricți, exact cât trebuie. Plec săptămâna asta să dau câteva examene și apoi mă întorc pentru vacanța de vară. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu lipsește cel mai mult, mâncarea, familia, prietenii, îmi place foarte mult aici. 
Ficare fată își imaginează ziua nunții și plănuiește ce rochie să poarte, ce muzică...”
a spus Alexia Eram. 

Întrebat de reporterul Antena Stars unde anume va fi luna de miere sau dacă s-au gândit la așa ceva, Mario Fresh a oferit un răspuns surprinzător. 

„Luna de miere? Vă zic eu...undeva prin Bora Bora! Nici nu vă gândiți, niciunul de aici (cererea în căsătorie, n.r)” a spus Mario Fresh.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro