Alexia Eram și Mario Fresh, totul despre sarcina fiicei Andreei Esca! Au ținut să se afle chiar de la ei

+3 click pentru
galerie

Alexia Eram și Mario Fresh, totul despre sarcina fiicei Andreei Esca! Au ținut să se afle chiar de la ei © Instagram

Alexia Eram şi Mario Fresh dau cărţile pe faţă şi pun capăt tuturor speculaţiilor referitoare la relaţia lor. Şi dacă ați fost curioși cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiţi, dar şi cine a spus primul Te iubesc, au dat toate răspunsurile.

"Eram la lansarea unei piese de-ale lui Velea, într-un club din București. Pe plan amoros peste zece ani vor fi tot lângă iubita mea. Eu l-a numi Dănuț pe fiul nostru sau Verginica pe fiică. Ne certăm, dar din cauza prostiilor. Alexia a postat pe Instagram o poză în care eu o țin de la spate cu mâinile pe buze. Toată lumea a spus că e însărcinată, dar vreți să vă zic ceva? Nu e, dar în perioada Crăciunului mănânci mai mult. Ne apucăm de sală. Nu e însărcinată, doar ne-am îngrășat amândoi.", a spus Mario Fresh, într-un vlog. 

Dar în momentul în care au fost întrebaţi de către urmăritori care sunt planurile lor, Mario Fresh s-a cam ţinut de glume.  Au  o relaţie de lungă durată şi sunt foarte fericiţi împreună, însă au trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Dar toată lumea era curioasă de un lucru. Dacă este Alexia Eram însărcinată sau nu.

"Am început să vorbim și să ieșim și de atunci suntem împreună de 3 ani și cinci luni. Mario a zis primul te iubesc, eram cu el la tatuaj. Dacă am avea un copil l-aș numi Mirel. Nu vă spunem, e secret.", a spus și Alexia Eram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro