Alimentele la care Lora a renunțat pentru a fi în formă maximă la 41 de ani. Cum i s-a schimbat viața artistei
Publicat pe 10.08.2023 la 13:27 Actualizat pe 10.08.2023 la 13:27
La ce alimente a renunțat Lora pentru a se menține în formă maximă la vârsta de 41 de ani. Cum i s-a schimbat viața celebrei artiste după o vizită la medic. Declarațiile vedetei.
- La ce alimente a renunțat Lora
- Declarațiile vedetei
Lora, în vârstă de 41 de ani, a surprins pe toată lumea cu noul său regim alimentar, renunțând la unele dintre mâncărurile preferate pentru a-și menține silueta de invidiat și pentru a face față unei recente descoperiri medicale: intoleranța la gluten.
La ce alimente a renunțat Lora
Artista a vorbit deschis despre modul în care a trebuit să-și reevalueze obiceiurile alimentare și cum aceasta a schimbat complet perspectiva asupra nutriției.
Fiind întotdeauna preocupată de sănătate și aspectul său, Lora a făcut întotdeauna alegeri alimentare conștiente. Cu toate acestea, artista a aflat că suferă de intoleranță la gluten, o descoperire care a provocat o reconfigurare completă a dietei sale.
Ce alimente pot conține gluten
Produse de panificație și făină: Chiar și cele mai tentante produse de panificație, precum pâinea, covrigii, prăjiturile și fursecurile, pot conține gluten. De asemenea, multe mixuri de făină pentru copt și alte produse de patiserie pot avea în compoziție gluten.
Cârnați și carne tocată: Cârnații sau carnea tocată pot conține gluten dacă sunt folosite ingrediente adiționale. Pentru cei sensibili la gluten, este important să citiți etichetele cu atenție și să alegeți produse sigure.
Băuturi distilate pe bază de cereale: Berea, whisky-ul, votca și alte băuturi alcoolice distilate pot fi realizate din cereale care conțin gluten, cum ar fi orzul sau grâul. Chiar dacă distilarea poate elimina majoritatea glutenului, unele persoane sensibile pot experimenta reacții adverse.
Produse din ciocolată: Unele produse din ciocolată pot conține gluten, mai ales dacă sunt umplute cu ingrediente care îl conțin. Atenție la ciocolata umplută, trufe sau alte delicatese similare.
Sosuri, ketchup și maioneză: Chiar și condimentele sau sosurile pot conține gluten ca ingrediente ascunse. Unele sosuri pentru salate, ketchup sau maioneză pot avea în compoziție ingrediente care conțin acest protein.