Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express înainte de a fi celebre? Operaţiile estetice le-au transformat în gemene. GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express înainte de a fi celebre? Operaţiile estetice le-au transformat în gemene. GALERIE FOTO © Sursă Facebook

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au parte de un succes uriaş pe reţelele de socializare. Călătoresc în cele mai frumoase locaţii ale lumii, participă la numeroase evenimente şi şedinţe foto, ţinându-şi fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vieţile lor. Pentru a ajunge la nivelul la care sunt acum cele două au depus multă muncă. Dacă ne referim doar la aspectul fizic, ambele au apelat la operaţii estetice pentru a obţine rezultatul dorit. Iată ce intervenţii şi-au făcut acestea!

Mai mereu împreună şi cu aproape aceeaşi înfăţişare, cele două clujence pot fi considerate chiar gemene. Atât Alina, cât şi Carmen se menţin în topuri, câştigand sume impresionante de bani din bloguri şi publicitate. Considerate adevărate regine ale Instagram-ului, frumoasele blonde au trecut pragul medicului estetician înainte de deveni faimoase. 

Alina Ceuşan are o operaţie de rinoplastie şi câteva injecţii cu acid hialuronic la nivelul buzelor. Carmen Grebenişan şi-a făcut o intervenţie de mărire a bustului pe care şi-a dorit-o foarte mult şi câteva injecţii cu acid hialuronic.

"Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Din lateral, aveam o cocoaşă, aici pe mijloc, o denivelare. Era un nas care nu era deloc feminin. Eu sunt foarte fericită că am făcut acest pas. Cu atât mai mult, îmi pare rău că nu am făcut operaţia asta mai devreme. Singura mea problemă cu nasul era din profil, aşa că i-am spus „Ceea ce îmi doresc este să scapaţi de acea cocoaşă. Vreau un nas drept şi cu asta, basta!”. Îmi doream demult să fac pasul acesta. Cumva îmi era frică. Primul lucru la care m-am gândit era că o să doară. Că o să primesc un ciocan în nas şi după aceea, o să mă doară cinci săptămâni şi nu o să mai pot de durere. Operaţia asta, efectiv, nu doare!", a povestit Alina Ceuşan într-un videoclip de-al său.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, fac echipă şi la Asia Express

Cele două prietene sunt de nedespărţit. Acestea formează o echipă şi la Asia Express, declarându-se foarte entuziasmate de participarea la acest show de televiziune.
"Asia Express e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen... daca e posibil și mai mult (râde)", mărturisea Alina Ceuşan înainte de plecare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro