Alina Eremia a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artista

+4 click pentru
galerie

Alina Eremia a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artista © Instagram

Alina Eremia se află printre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc. Aşa cum se întâmplă uneori, problemele de sănătate nu ne lasă aşa uşor, blondina fiind nevoită să ajungă de urgenţă la spital.

Deşi este perioada vacanţelor şi toţi artiştii pleacă pentru a se bucura de soare arzător din alte ţări, Alina Eremia nu poate face acest lucru, artista fiind nevoită să meargă de urgenţă la spital pentru a se opera.

Potrivit Libertatea.ro, operaţia artistei nu mai suporta amânare, fiind o problemă destul de gravă. Surse din interiorul clincii au povestit pe scurt povestea prin care blondina trece: "A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii"

Problema cântăreţei nu este recentă, deoarece aceasta nu mai putea respira de câţiva ani prin nara dreapta, fiind nevoită să aibă mereu cu ea picăturile nazale. Nu se mai putea odihni cum trebuie şi se trezea noaptea, lucru care din nou îi aducea un minus pentru sănătate. Artista  are un talent nemărginit şi o voce cum rar întâlneşti, iar dacă nu se opera de urgenţă, corzile vocale ar fi fost afectate, iar sănătatea şi cariera ar fi fost în mare pericol.

Iubitul a fost mereu alături de ea

Iubitul Alinei a fost întotdeauna lângă ea şi a sprijinit-o în această situaţie. Plus de asta, pentru a nu-şi panica familia, artista a ales să meargă cu iubitul, ci nu cu altcineva. Cu toate că au renunţat la vacanţa de vis pe care şi-o programaseră, cei doi au ales să se sacrifice pentru binele Alinei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro