Alina Eremia a făcut o vizită la salonul de tatuaje. Blondina a ales un loc neobișnuit pentru noul desen. "Mi-am pictat pielea din nou"

+3 click pentru
galerie

Alina Eremia a făcut o vizită la salonul de tatuaje. Blondina a ales un loc neobișnuit pentru noul desen. "Mi-am pictat pielea din nou" © Instagram

Alina Eremia îngroașă rândurile vedetelor care aleg desene permanenente. Vedeta nu mai este o puștoaică și face alegeri care îi definesc feminitatea, iar fanii sunt surprinși de fiecare dată când artista alege să îl schimbe look-ul în vreo privință.

Alina Eremia a mers astăzi într-o vizită la salonul de tatuaje și și-a îmbogățit colecția de tatuaje pe piele. Alina Eremia a ales să își tatuaze un mesaj deasupra cotului stâng. Un desen finuț, ce o reprezintă și de care este foarte încântată. Alina Eremia a postat și o fotografie, imediat ce tatuatorul a terminat treaba, iar zâmbetul de pe fața ei demonstra că este foarte încântată de alegerea pe care a făcut-o. "Mi-am pictat pielea din nou 🎨 #tatuajnou", a scris Alina Eremia, pe Instagram.

S-a transformat total în ultimii ani

Alina Eremia a debutat în showbiz în urmă cu mulți ani, iar imaginea sa suferit multe modificări. Artista a reușit să slăbească nu mai puțin de opt kilograme în urmă cu doi ani, atunci când a început să aibă foarte multă grijă și de alimentația ei. În prezent Alina Eremia este considerată una dintre cele mai sexy artiste de la noi.

"Rezultatul schimbării stilului de viață se văd, dar nu asta a fost motivația reală. Pentru că pierd destul de multe nopți, mai ales în week-end, și stau destul de mult timp pe drumuri, în mașină, am simțit nevoia să echilibrez lucrurile și aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învățat să nu ratez micul dejun și am scos zahărul aproape de tot din alimentație. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunțat și la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă și repetitțile de la sala de dans!", a declarat Alina Eremia, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro