Alina Eremia, totul despre trecut și ascensiune muzicală: „Făceam naveta de la Buftea la București, cu mijloacele de transport în comun”.VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alina Eremia, totul despre trecut și ascensiune muzicală: „Făceam naveta de la Buftea la București, cu mijloacele de transport în comun”.VIDEO © captură video

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care de-a lungul timpului a reușit să se reinventeze și să se mențină merue în topurile muzicale. 

Invitată în platoul emisiunii „Răi da Buni”, Alina Eremia a povestit totul despre ascensiunea ei muzicală. Deși toată lumea are impresia că a primit succesul pe tavă, frumoasa artistă a muncit din greu pentru a-și câștiga reputația și pentru a ajunge unde este astăzi. 

„În ciuda aparențelor, am un suflet de sticlă, iar lucrul ăsta nu prea s-a schimbar, dar nici eu nu mi-am dorit să se schimbe. Au fost refuzuri pe plan profesional, decepții. 
Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo, am vrut să-mi urmez visul de a avea o carieră solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în „Lala Band”. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile...nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta. 

Din „Lala Band” era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de 1 an de zile...pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare...stau prost la capitolul răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. De la 4 ani am început să cânt și de atunci, nu m-am oprit. Succesul nu vine peste noapte...Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio” a mărturisit Alina Eremia. 

Lipsită de fițe, artista a povestit și despre perioada în care făcea naveta în Capitală, cu mijloacele de transport în comun. 

„Făceam naveta de la Buftea la București, cu mijloacele de transport în comun. 
Nimeni nu-ți servește pe tavă succesul, iar acesta poate dura numai o clipă. Important e să faci ceea ce faci din pasiune.  Am avut momente în care nu am fost la fel de vizibilă ca alte dăți. Vreau să evoluez, sunt critică, autocritică! Sunt obligată să muncesc!”
a povestit Alina Eremia, la „Răi da Buni”. 

R.D

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro