La 11 ani, Alina Eremia participa la Eurovision Junior! Cât de mult s-a schimbat artista

+4 click pentru
galerie

La 11 ani, Alina Eremia participa la Eurovision Junior! Cât de mult s-a schimbat artista © Instagram

Astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste – și cu bun motiv. Alina Eremia a fost mereu dedicată muzicii, călcând pe o scenă încă de copil. Dar puțini își amintesc de anul 2005, atunci când a participat la Eurovision Junior.

Pe atunci, Alina Eremia era o fetiță de doar 11 ani, cu codițe, o piesă și mult entuziasm. De atunci și până acum, a trecut prin numeroase transformări, atât profesionale, cât și la înfățișare.

Însă, chiar dacă și-a schimbat look-ul drastic, devenind chiar blondă, ar fi imposibil să nu-i recunoști chipul în pozele de acum 14 ani.

Despre Alina Eremia

Alina Eremia s-a născut pe 15 decembrie 1993, în Buftea. A învățat la Colegiul Național George Coșbuc, profil uman, secția filologie și a absolvit cu o medie la BAV de 8.96. În 2013, a intrat la UNATC, cu o medie de 9.55.

În 2008, când avea 15 ani, își împrumuta vocea pentru mai multe personaje Disney, printre care Pocahontas și Belle, din „Frumoasa și Bestia”. În 2011, a fost distribuită în rolul dintr-un celebru serial, care i-a adus faimă la nivel național.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro