Alina Puşcaş a dezvăluit secretul căsniciei ei: „Ne luăm o cameră la hotel”

Alina Puşcaş a dezvăluit secretul căsniciei ei © Arhiva

Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare de la Antena 1, are una dintre cele mai frumoase căsnicii. Vedeta se bucură de trei copii minunaţi, dar şi de un soţ extrem de iubitor.

Puşcaş are o relaţie cu Mihai Stoenescu de câţiva ani, însă de un an de zile, cei doi formează o familie cu acte. Chiar dacă anii au trecut, se pare că focul pasiunii dintre cei doi a rămas la fel de puternic ca la început. Şi pentru acest lucru, cei doi soţi au şi un mic secret, pe care acum vedeta l-a făcut public.

Cea mai eficientă reţetă pentru relaţia lor se pare că sunt escapadele romantice la hotelurile din Capitală. Datorită acestei pratici, dar şi a comunicării şi iubirii dintre ei, pasiunea dintre Alina şi Mihai este la fel de intensă ca la începuturile relaţiei. Aşa se face că, din când în când, cei doi porumbei petrec câte o noapte la vreun hotel din Bucureşti. Nu contează ce zi este şi nici dacă au ceva anume de sărbătorit. Atunci când simt nevoia să evadeze din cotidian, o fac pur şi simplu.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș, pentru Libertatea.ro.

Alina Puşcaş le recomandă tuturor celor care formează un cuplu, indiferent dacă au sau nu copii, să recurgă la câte un gest romatic din când în când, pentru a nu interveni monotonia.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat Alina Pușcaș pentru sursa mai sus menţionată.

Alina a recunoscut că secretul nu l-au descoperit ei, ci le-a fost împărtăşit de către naşa lor. Acum cei doi urmează cu stricteţe sfatul naşei şi se pare că bine fac, căci relaţia lor este una dintre cele mai frumoase din showbiz.

A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: „Măi, surprinde-l din când în când, fă-i câte o invitație undeva!”. A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a încheiat Puşcaş.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro