VIDEO / Alina Puşcaş, declaraţii fără precedent! Cum a aflat că este însărcinată pentru a treia oară

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, declaraţii fără precedent! Cum a aflat că este însărcinată pentru a treia oară © captură video

Alina Puşcaş se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară, aşa că îşi face multe controale şi analize. Prezentatoarea susține că cea de-a treia sarcină i-a modificat complet gusturile. Într-un interviu acordat pentru "Xtra Night Show", vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare!

Alina Puşcaş are mare grijă de cea de-a treia sarcină, la fel cum a făcut şi în cazul celorlalţi copii. Vedeta vrea să se asigure că totul va fi bine.

"În perioada sarcinii mi-a fost întotdeauna foarte frică pentru că, se spune că atunci pierzi cel mai mult calciu dacă nu ai grijă. Şi atunci, teoretic, ar trebui să-ţi faci controale. Cel puţin controale. Eu am panica asta şi atunci îmi fac controale. Toate analizele posibile, control la stomatolog, dacă tot am în familie. Culmea este că pe mine mă consultă cel mai rar", a mărturisit Alina Puşcaş, pentru "Xtra Night Show".

Se pare că Alina Puşcaş a rămas însărcinată într-o perioadă în care nu se aştepta la asta, nici ea, nici soţul ei, Mihai Stoenescu. Însă se filma show-ul "Te cunosc de undeva", când Alina Puşcaş a început să se simtă rău. Testele de sarcină au ieşit negative, iar vedeta s-a speriat, crezând că are vreo boală.

Însă, totul s-a dovedit a fi o minune de la Dumnezeu, care, preconizează Alina Puşcaş, se va naşte la începutul lunii august.

"Îmi era foarte rău pe la filmări. Eu practic am rămas însărcinată când încă se filma la Te cunosc de undeva şi eu nu ştiam. Pentru că eu eram pe pastile, luam anticoncepţionale. Nu ştiu cum s-a întâmplat. Era probabil perioada în care se face o pauză de câteva zile. Mi-a fost un pic rău, în noiembrie foarte puţin. În decembrie s-a agravat şi a început să-mi fie tot mai rău. Nu aveam chef să fac absolut nimic. Nu puteam să vărs, dar aveam acea stare. Dureri de cap, dureri musculare. Am făcut teste, n-a ieşit niciunul pozitiv. M-am gândit că am vreo boală, cine ştie ce boală! Primul test care mi-a dat să fie pozitiv a fost pe 27 decembrie. M-am liniştit. I-am spus lui Mihai, el era în culmea fericirii", a povestit Alina Puşcaş.

Noi suntem împreună de patru ani, primul copil are 3 ani şi 5 luni, Melissa are 2 ani şi 2 luni... Din relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată (...) Preconizăm că se va naşte la începutul lui august.", a mai spus vedeta

A treia sarcină a venit cu probleme la care nu se aştepta

Dacă la primele două sarcini mânca mult doar pentru a diversifica meniul, situaţia stă total diferit! A trecut prin etapa în care nu se putea opri din mâncat şi acum, nu poate să se apropie de carne sau de vin!

"Mănânc foarte mult, din păcate. N-are nicio legătura sarcina asta cu niciuna dintre celelalte (...) Acum e o problemă. Înnebunesc. În primele două luni de zile, nu puteam să mă controlez, îmi venea să mănânc orice. Apoi, s-a schimbat cu problema în care nu mai pot să mănânc carne. Nu pot, mi se face rău dacă văd carne. Dacă o miros, nu mai zic. Paharul de vin roşu, acum nu pot să-l miros. O dau în prea mulţi carbohidraţi şi mi-e teamă să nu mă umflu prea tare.", a mai spus vedeta, pentru "Xtra Night Show".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro