Alina Puşcaş şi soţul, vacanţă de vis în inima Alpilor francezi! Câţi bani au scos din buzunar pentru o noapte la hotel

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş şi soţul, vacanţă de vis în inima Alpilor francezi! Câţi bani au scos din buzunar pentru o noapte la hotel © Instagram

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, au fugit în locul preferat de toti milionarii planetei! Pasionaţi de sporturile de iarnă, cei doi şi-au făcut bagajele şi au plecat în cea mai scumpă şi exclusivistă staţiune din lume. 

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, se răsfaţă într-o vacanţă de vis! Cei doi au plecat la ski în staţiunea Courchevel din inima Alpilor francezi. Este preferată de milionarii pasionaţi de acest sport mai ales că este staţiunea cu cea mai mare pârtie din lume.

Şi nu degeaba este locul cu atracţie la oamenii cu conturile grase căci preţul pentru o noapte la un hotel cu câteva stele din apropierea pârtiei este şi de 2000 de euro, potrivit Antena Stars.

Aşadar, vedeta şi soţul ei au scos o sumă frumuşică din buzunar pentru o vacanţă reuşită. Şi după fiecare zi petrecută pe pârtie, cei doi au ales mâncărurile şi băuturile fine tot de la un restaurant renumit din zonă. 

Şi nu putem să nu remarcăm faptul că Alina Puşcaş arată nemaipomenit în costumul de ski şi are o siluetă de invidiat  Dar de data asta, cei mici au rămas acasă în grija bunicilor. În ultimii ani, în viaţa prezentatoarei s-au întâmplat numai lucruri frumoase.

În luna octombrie a anului 2019 a şi dat cu subsemnatul în faţa ofiţerului de stare civilă. Evenimentul a fost organizat în mare secret şi au participat doar persoanele apropiate lor. Iar cei mai simpatici martori au fost copiii lor, care sunt şi răsfăţaţii familiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro