Alina Pușcaș și-a făcut tatuaj în onoarea familiei! Cum arată rezultatul final / FOTO

+3 click pentru
galerie

Alina Pușcaș și-a făcut tatuaj în onoarea familiei! Cum arată rezultatul final © Instagram

Tatuajele sunt o modalitate foarte la obiect de a imortaliza ceva sau pe cineva. Iată că același lucru l-a constatat și Alina Pușcaș, care a decis să se folosească de acest gest pentru a-și avea tot timpul familia aproape.

Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj în onoarea soțului și copiilor, iar rezultatul l-a împărtășit chiar ea cu admiratorii curioși. Este vorba despre un tatuaj făcut în zona încheieturii, chiar sub palmă, care conține cele mai importante date din viața ei.

Și care sunt aceste date speciale din viața vedetei? Ziua de naștere a soțului, ziua când s-au întâlnit, dar și datele în care au venit pe lume copiii ei și ai lui Mihai Stoenesc: Iris, Alexandru și Melissa.

Cât de dureros a fost procedeul

Alina Pușcaș a recunoscut, pe Instastory, că a avut și câteva dureri, dar că acest lucru nu a făcut-o să dea înapoi.

Mult mai dureros este tratamentul pe care prezentatoarea „Te cunosc de undeva” îl face, în spital, pentru a tratata diversele forme de varice și diversele „venișoare” de pe picioare. Întrebată de fani despre acest procedeu, vedeta a explicat că este vorba despre un tratament tip laser care, într-adevăr, poate fi foarte dureros.

Însă, Alina Pușcaș mai precizează că merită fiecare strop de durere. Cele trei sarcini și 12 ore pe tocuri la filmările pentru „Te cunosc de undeva” și-au lăsat amprenta, așa că vedeta este bucuroasă să poată scăpa de aceste semne.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro