Alina Puşcaş, talie de viespe la nici o lună de când a devenit mamă pentru a treia oară. FOTO

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, talie de viespe la nici o lună de când a devenit mamă pentru a treia oară. FOTO © Instagram

Revenirea la silueta de după naştere dă bătăi de cap multor femei din întreaga lume. Însă, nu e şi cazul ei! La începutul lunii august, Alina Puşcaş a devenit mămică pentru a treia oară! Iată că, la trei săptămâni de la fericitul eveniment, vedeta s-a întors în faţa camerelor de filmat şi a uimit cu talia de vispe!

Înainte de a aduce-o pe lume pe Iris Stoenescu, Alina Puşcaş a declarat pentru Antena Stars că s-a îngrăşat, doar că... ascunde bine. Tot atunci, vedeta a precizat că "peste două luni" revine în formă. Ei bine, zis şi făcut! Alina Puşcaş a revenit la silueta de dinainte sarcinii în doar trei săptămâni de la naştere. 

Dacă la siluetă a revenit, nu putea să stea departe de platourile de filmare. Aşadar, Alina Puşcaş a început din nou şi filmările pentru fel de fel de proiecte. 

Îmbrăcată cu o rochie roşie, lungă, extrem de elegantă, vedeta a atras atenţia tuturor internauţilor. Apariţia de senzaţie a Alinei Puşcaş a dat curs multor discuţii în mediul online. Ba chiar, unii se întreabă dacă nu cumva e o fotografie veche. Nu, nu e! Alina Puşcaş este, fără dar şi poate, o femeie care ştie să aibă grijă de propriul corp. 

Alina Pușcaș a născut

Prezentatoarea TV de la Antena 1 a devenit mamă pentru a treia oară, pe 3 august. Alina Puşcaş a născut prin cezariană, iar totul a decurs foarte bine. Ba chiar mămică s-a simţit excelent şi nu a avut deloc dureri. După ce marţi a ajuns acasă, la o zi distanţă a decis să-şi scoată deja bebeluşul la plimbare.

Alina Pușcaș nu mai are voie să facă alt copil

Alina Puşcaş a mărturisit, în exclusivitate pentru Observator, că Iris Stoenescu va rămâne mezina familiei. 

“Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit. Este fetiță! A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie, însă, mi-a trecut. E ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat înainte de a naşte, Alina Puşcaş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro