Alina Puşcaş şi soţul ei, vacanţă de lux în Grecia! Cât au plătit pentru o singură noapte de cazare

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş şi soţul ei, vacanţă de lux în Grecia! Cât au plătit pentru o singură noapte de cazare © Instagram

În timp ce la noi gradele din termometre scad şi este din ce în ce mai frig, Alina Puşcaş se relaxează pe însorita plajă din Mykonos. Soare şi distracţie cât curpinde, mai mult de atât cam ce îţi poţi dori într-o perioadă ca aceasta?

Un aşa răsfăţ nu este pe gratis. Pentru o astfel de vacanţă, vedeta a scos bani frumuşei din buzunar. Biletul a costat apoximativ 400 de euro, iar pentru o singură noapte la hotel a dat în jur de 250 de euro.

Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată şatena la două luni de la naştere. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, prezentatoarea a atras toată atenţia. După ce s-au bucurat de razele soarelui, actriţa şi soţul ei au mers într-un restaurant de fiţe, unde s-au delectat cu preparate delicioase.

O zi memorabilă ca aceasta s-a încheie în aceeaşi notă. Când s-a lăsat seara, distracţia a început în cluburile din luxoasa staţiune. Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu nu au lipsit de la petrecere şi s-au distrat până dimineaţă.

Cum se descurcă Alina Pușcaș cu trei copii

Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, la sfârșitul acestei veri. Vedeta s-a refăcut rapid după naștere și a afișat o talie de viespe, la scurt timp după ce s-a externat. Al treila copil a fost dorința exclusivă a soțului, însă Alina Pușcaș spune că mereu și-a dorit o familie mare, cu cel puțin doi copii. Alina Pușcaș și soțul ei au parte și de ajutorul unei bone, astfel că viața lor de familie este cât se poate de frumoasă și organizată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro