VIDEO / Alina Sorescu și soțul ei fac nunta de bronz: "Am primit un inel"

+3 click pentru
galerie

Alina Sorescu, alaturi de sotul ei © Arhiva

Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, au împlinit recent opt ani de la căsnicie, iar cei doi sunt exemplu viu că dragostea rezistă și după munți ani. 

Alina Sorescu a mărturisit că soțul ei are un mic ritual la fiecare aniversare a căsniciei lor și îi dăruiește un inel în fiecare an. 

"Am primit un inel, așa face în fiecare an. A trebuit să-l las la scurtat. E albastru, de data asta l-am ales. De obicei se ducea singur, i-am zis să mai schimbe, dar el vrea să-mi dăruiească inele. Important e să fim fericiți și să ne creștem fetițele frumos. Nu știu dacă e o rețetă, cred că fiecare își găsește. E o provocare să reziști împreună, avem un țel comun. Avem două fetițe care ne întregesc. Eu sunt foarte echilibrată, nu îi dau motive de neînțelegeri.", a povestit Alina Sorescu, la Agenția Vip. 

Vedeta spune că fetița ei cea mare, Carolina, a început recent grădinița și a avut mari emoții în această zi important.  

"Nu te plictisești cu doi copii mici. Carolina merge la grădiniță, am plâns. Vreau să o iau la școala de muzică pentru copii, are veleități pentru muzică. Mi-am plăcea să capete dezinvoltură.", a mai spus Alina Sorescu, la Agenția Vip. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro