Alina, sigur tu eşti? Fosta nevastă a lui Cristi Borcea s-a tunat atât de mult încât s-a transformat într-o altă persoană / FOTO

+4 click pentru
galerie

Alina, tu eşti sigur? Fosta nevastă a lui Cristi Borcea s-a tunat atât de mult încât s-a transformat într-o altă persoană / FOTO © Arhivă

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, a devenit o fană a operaţiilor estetice, care, însă, au schimbat-o atât de mult încât a ajuns să nu mai semene cu ea. Alina Vidican s-a transformat şi este, parcă, alt om. 

Alina Vidican a decis să plece din ţară, în urmă cu mai mult timp, după divorţul de Cristi Borcea. Ruptura de bărbatul pe care îl iubea şi-a spus cuvântul, pentru că blondina a suferit foarte mult la vremea respectivă.

Şi ştiţi cum se spune, atunci când o femeie are nevoie de o schimbare în viaţa sa, de cele mai multe ori, îşi schimbă look-ul. Ei bine, acesta a fost şi cazul Alinei, doar că aceasta s-a schimbat cu totul.

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a devenit o fană a medicului estetician. Astfel, face ce face, iar vizitele în cabinetul său s-au înteţit mai mult ca niciodată, dacă este să ne luăm după felul în care a ajuns să arate.

De altfel, Alina Vidican este destul de secretoasă cu viaţa sa personală, tocmai de aceea, cea care face publice din când în când imagini cu blondina este chiar mama sa.

Mariana Vidican postează adesea fotografii în spaţiul public cu fiica ei, la fel cum s-a întâmplat şi de această dată, cu ocazia zilei sale de nume. Nu multă lume ştie, dar pe lângă prenumele Alina, aceasta se mai numeşte şi Ioana, iar cea care i-a dat viaţă a transmis un mesaj de suflet, în mediul online, pentru fiica sa.

''La mulți ani, Ioana. Un gând bun din depărtare, să ai binecuvântare, sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Dumnezeu să te binecuvânteze cu harul, pacea și dragostea sa! Te iubim'', este mesajul transmis de mama Alinei Vidican pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro