Am aflat cu cine s-a mutat Anda Călin, după despărţirea de Liviu Vârciu. Este o figură celebră în showbiz

+5 click pentru
galerie

Liviu Vârciu s-a despărţit de Anda Călin © SpyNews

Vestea că Liviu Vârciu şi Anda Călin s-au despărţit i-a întristat pe fani, care îi voiau împreună. Încurcate sunt căile dragostei şi rămâne de văzut dacă cei doi le vor face surpriza mult dorită fanilor. Până atunci, însă, Anda Călin, a încercat să-şi vadă de viaţă şi să o ia de la zero.

Aşa cum Spynews.ro a anunţat zilele trecute, Anda Călin s-a mutat într-un apartament cu o prietenă apropiată. Ei bine, acum ştim şi cine este prietena. O cunoaşte toată lumea, iar numele ei a stat pe buzele tuturor în ultima perioadă. Nimeni alta decât Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, este prietena alături de care Anda Călin împarte locuinţa. Ana Roman a fost invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, unde a vorbit despre relaţia Andei Călin cu Liviu Vârciu.

"Eu şi Anda am închiriat un apartament şi stăm împreună. Anda este bine, are grijă de micuţă, noi ne înţelegem de minune. Ea s-a despărţit acum recent oficial. A făcut un lucru bun Cătălin că ne-a făcut cunoştinţă. Cătălin şi Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu ştiu dacă suferă. Eu cred în împăcarea dintre Anda şi Liviu", a spus Ana Roman.

Cum a reacţionat Ana Roman când a aflat că fostul iubit, Cătălin Cazacu are o nouă iubită

Aşa cum am anunţat dimineaţă, Cătălin Cazacu formează un cuplu cu Ilinca Obadescu, o cunoscută jurnalistă. Ana Roman a aflat de noua relaţie în platoul de la "Star Matinal", unde a avut şi o reacţie pe măsură.

"A, da? (nr. de relaţia lui Cătălin Cazacu). El profită de celebritate. Să profite şi să fie fericit, dar are o vârstă şi nu mai merge cu jocuri de astea. Noi suntem prieteni şi atât", a spus Ana Roman despre relaţia fostului iubit cu actuala parteneră.

În plus, Ana Roman a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu.

"A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar după l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamgătiă pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a  spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare", a spus Ana Roman.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro